1. Συστήματα συναγερμού αυτοκινήτου

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ

TIMH

 

 

 

 

 

 

Η εταιρία μας παρουσιάζει το δορυφορικό σύστημα εντοπισμού θέσης ASP0025, το οποίο λειτουργεί με όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που διαθέτουν GSM (850/900/1800/1900ΜΗz). Το προϊόν αυτό έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει και να παρακολουθεί οποιοδήποτε κινούμενο αντικείμενο χωρίς συνδρομή, πάγια και μηνιαία τέλη!

 

Εφαρμογές

Εντοπισμός οχημάτων σε περίπτωση κλοπής

Εντοπισμός ενοικιαζόμενων οχημάτων,

Διαχείριση στόλου εταιριών

Προστασία ανηλίκων, ηλικιωμένων, ατόμων που πάσχουν από άνοια, κατοικίδιων κτλ.

Παρακολούθηση

 

Χρήση

Πολύ εύκολη και απλή χρήση. Απλά εισάγετε την κάρτα sim στη συσκευή και  όταν ένας αριθμός καλέσει ή στείλει μήνυμα sms στη συσκευή, η γραμμή θα κλείσει και θα λάβουμε ένα μήνυμα sms με πληροφορίες σχετικά με την ακριβή τοποθεσία που είναι εγκατεστημένη η συσκευή. Εισάγωντας αυτές τις πληροφορίες   σε οποιοδήποτε λογισμικό χαρτογράφησης (πχ Google Earth ή Google Maps κ.α.) θα έχουμε την ακριβή τοποθεσία της συσκευής.

 

Λειτουργίες

Εντοπισμός σε πραγματικό χρόνο: ενημερωθείτε ανά πάσα στιγμή για το που βρίσκεται το αυτοκίνητό σας , κάποιο άτομο κ.τλ.

 • Εξουσιοδότηση: μέχρι 5 αριθμούς μπορεί να αναγνωρίσει ή συσκευή σαν εξουσιοδοτημένους για την παροχή πληροφοριών.
 • Γεωγραφικός φράχτης: όταν τα όρια που έχετε θέσει και στα οποία ο ανιχνευτής μπορεί να κινείται ελεύθερα ξεπεραστούν, η συσκευή θα στείλει μήνυμα στον εξουσιοδοτημένο αριθμό ότι το όχημα ξεπέρασε τα όρια που του έχουμε θέση μαζί με τις γεωγραφικές πληροφορίες.
 • Φωνητική παρακολούθηση:  ο χρήστης μπορεί να καλέσει τον ανιχνευτή και να συνδεθεί με το ενσωματωμένο ακουστικό, ώστε να ακούει τους ήχους γύρω από τον ανιχνευτή.
 • Ειδοποίηση μετακίνησης: η μονάδα θα στείλει μύνημα ότι το όχημα μετακινήθηκε μετά από ακινησία μαζί με τις γεωγραφικές πληροφορίες.
 • Ειδοποίηση υπέρβασης: ορίου ταχύτητας ,το σύστημα θα στείλει μήνυμα σε περίπτωση που φτάσει ή ξεπεραστεί το όριο ταχύτητας που έχετε θέσει.
 • Κουμπί πανικού SOS: πατώντας το κουμπί πανικού για 3 δευτερόλεπτα, η μονάδα θα στέλνει μήνυμα με τις γεωγραφικές πληροφορίες σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αριθμούς ανά 3 λεπτά έως ότου κάποιος από τους αριθμούς καλέσει τον ανιχνευτή
 • Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας: η ειδοποίηση ξεκινάει όταν η μπαταρία πέσει στα 3,7V ο ανιχνευτής στέλνει sms ένδειξης  low battery ανά 30’  και γεωγραφικές πληροφορίες

 

Το πακέτο περιλαμβάνει: Μία συσκευή, δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Li-on, ένα φορτιστή για την συσκευή, ένα φορτιστή για τις μπαταρίες, 1 επιπλέον καπάκι με ενσωματωμένο μαγνήτη, μία αδιάβροχη θήκη,
 Μέγεθος: 64Χ46Χ17 χιλ., Βάρος: 50 γρ. GPS chip: SIRF 3, Ευαισθησία: -159 dBm, Ακρίβεια: 5 μ.
 
24 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΣΗΣΗ

...more info

 

 

 

 

ASP0025

Από 140€ ΜΟΝΟ

105

 

 

 


24 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΣΗΣΗ

 

 

 

ASP0317

Από 260€ ΜΟΝΟ

195