Στο ολοκληρωμένο δίκτυό μας θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε στη τιμή που το θέλετε. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για αποφυγή λαθών, είναι προτιμότερο να μας αποστείλετε συμπληρωμένη την παρακάτω φόρμα παραγγελιών-προσφορών.

 

Για προσφορές :

  • Καλέστε μας στο 210 59 1000 8

  • Ένας πωλητής μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει, εφόσον του δώσετε να καταλάβει επακριβώς τι ζητάτε.

  • Η προσφορά σας έχει καταγραφεί και επεξεργάζεται για διαθεσιμότητα και τιμή.

  • Για αποφυγή χρονοβόρων τηλεφωνικών καθυστερήσεων, σας παρακαλούμε όπως μας αφήσετε ένα ΣΤΑΘΕΡΟ τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας ή ξανακαλέστε μας στο χρόνο που θα σας υποδείξει ο πωλητής μας.

  • Για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ανταλλακτικά θα χρειαστεί να γίνει εσωτερική επικοινωνία με τις αποθήκες μας, ώστε να ελεγχθεί η διαθεσιμότητα και η κατάσταση του ανταλλακτικού που ζητάτε. Οι τιμές των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών ΔΕΝ έχουν Φ.Π.Α.

  • Για ΓΝΗΣΙΑ ανταλλακτικά είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου ώστε να μπορέσουμε να συνδεθούμε με τις κεντρικές αντιπροσωπείες και να σας δώσουμε τιμή και διαθεσιμότητα.

 

Βρήκατε σε μας αυτό που ψάχνεται και θέλετε να το αγοράσετε?

Για παραγγελίες :

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

1.Αποστολή εμπορευμάτων στο χώρο σας με δικά μας μέσα : Αποστολή ανταλλακτικών με αυτοκίνητα-φορτηγά-μηχανάκια της εταιρίας μας , εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 200€ ή αναλογα με την περίπτωση.Η αποστολή μπορεί να γίνει στο σπίτι σας, στη δουλειά σας ή στο συνεργείο που επισκευάζεται το αυτοκίνητο σας,  τις εργάσιμες ώρες και μέρες και εντός της ευρύτερης περιοχής της ΑΘΗΝΑΣ. Για αποστολές εντός Αττικής αλλά εκτός της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας ίσως να χρειαστεί να καταβάλλετε κάποια επιπλέον έξοδα αποστολής.

2. Αποστολή εμπορευμάτων στο χώρο σας με μεταφορικές εταιρίες : Αποστολή ανταλλακτικών με μεταφορικές εταιρίες, ΚΤΕΛ, ταχυμεταφορικές ή ταχυδρομείο εντός και εκτός Αττικής. Τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

3. Παραλαβή από το κεντρικό σημείο διάθεσης εμπορευμάτων στο ΑΙΓΑΛΕΩ, ΠΡΟΥΣΣΗΣ 32.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ

1.Κατάθεση σε συνεργαζόμενη τράπεζα : Αποστολή εμβάσματος σε λογαριασμό τραπέζης ΕΘΝΙΚΗΣ ή ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

(Τράπεζα Πειραiώς :   GR22 0172 0470 0050 4701 5465 691  -  GR98 0172 0470 0050 4704 3770 572

Τράπεζα Εθνική : GR09 0110 1050 0000 1054 6820 415

2.Αντικαταβολή : Αποστολή ανταλλακτικών με αντικαταβολή ( Η αντικαταβολή γίνεται δεκτή μόνο με ταχυμεταφορικές εταιρίες και ΕΛΤΑ).

3. Πληρωμή κατά την παράδοση στο χώρο σας.

4.Πληρωμή κατά την παράδοση από το κατάστημά μας. Για αγορά προϊόντων των οποίων δε είναι άμεσα διαθέσιμα στο κεντρικό μας κατάστημα και απαιτείται αποστολή από τις αποθήκες μας , απαιτείται προκαταβολή ίση με το 30% της αξίας των εμπορευμάτων.

 

 

 Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση είμαστε στη διαθεσή σας