1. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ (Parking Sensors System)

     Β.  Hχητική και οπτική ειδοποίηση με οθόνη τύπου LED

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ

TIMH

Σύστημα παρκαρίσματος με 4 αισθητήρες για τον πίσω προφυλακτήρα και mini-LED οθόνη οπτικής και ηχητικής ειδοποίησης. Ανιχνεύει από τα 2 μέτρα. Ενεργοποιείται αυτόματα με την εφαρμογή της όπισθεν.

.more info

1131015008

Από 54€ ΜΟΝΟ 40€

Σύστημα παρκαρίσματος με 8 αισθητήρες για τον εμπρός και τον πίσω προφυλακτήρα και mini-LED οθόνη οπτικής και ηχητικής ειδοποίησης. Ανιχνεύει από τα 2 μέτρα.  Ενεργοποιείται αυτόματα με την εφαρμογή της όπισθεν για πίσω ανίχνευση και με το φρενάρισμα για εμπρός ανίχνευση.

...more info

ASP0016

Από 100€ ΜΟΝΟ 75

 

Σύστημα παρκαρίσματος με 4 αισθητήρες για τον πίσω προφυλακτήρα και super mini-LED οθόνη οπτικής και ηχητικής ειδοποίησης. Ανιχνεύει από τα 2 μέτρα. Ενεργοποιείται αυτόματα με την εφαρμογή της όπισθεν.

ASP0196

Από 60€ ΜΟΝΟ 45

 

Σύστημα παρκαρίσματος με 8 αισθητήρες για τον εμπρός και τον πίσω προφυλακτήρα και super mini-LED οθόνη οπτικής και ηχητικής ειδοποίησης. Ανιχνεύει από τα 2 μέτρα.  Ενεργοποιείται αυτόματα με την εφαρμογή της όπισθεν για πίσω ανίχνευση και με το φρενάρισμα για εμπρός ανίχνευση.

ASP0197

Από 107€ ΜΟΝΟ 80

 

Σύστημα παρκαρίσματος με 4 αισθητήρες για τον πίσω προφυλακτήρα και mini-LED οθόνη οπτικής και ηχητικής ειδοποίησης. Ανιχνεύει από τα 2 μέτρα. Ενεργοποιείται αυτόματα με την εφαρμογή της όπισθεν. Τοποθετείται εύκολα στην πάνω μεριά του πίσω παρμπρίζ και διαβάζονται τα δεδομένα της οθόνης από τον εσωτερικό καθρέπτη.

ASP0154

Από 67€ ΜΟΝΟ 50

 

Σύστημα παρκαρίσματος με 8 αισθητήρες για τον εμπρός και τον πίσω προφυλακτήρα και LED οθόνη οπτικής και ηχητικής ειδοποίησης. Ενεργοποιείται αυτόματα με την εφαρμογή της όπισθεν για πίσω ανίχνευση και με το φρενάρισμα για εμπρός ανίχνευση.

ASP0127

Από 87€ ΜΟΝΟ 65€

Σύστημα παρκαρίσματος με 4 αισθητήρες για τον πίσω προφυλακτήρα και ασύρματη LED οθόνη οπτικής και ηχητικής ειδοποίησης. Ενεργοποιείται αυτόματα με την εφαρμογή της όπισθεν.

ASP0009

Από 74€ ΜΟΝΟ 55€

 

Σύστημα παρκαρίσματος με 8 αισθητήρες για τον εμπρός και τον πίσω προφυλακτήρα και ασύρματη LED οθόνη οπτικής και ηχητικής ειδοποίησης. Ενεργοποιείται αυτόματα με την εφαρμογή της όπισθεν για πίσω ανίχνευση και με το φρενάρισμα για εμπρός ανίχνευση.

ASP0155

Από 117€ ΜΟΝΟ 88€

 

Σύστημα παρκαρίσματος με 4 αισθητήρες για τον  πίσω προφυλακτήρα φορτηγών και ασύρματη LED οθόνη οπτικής και ηχητικής ειδοποίησης. Ενεργοποιείται αυτόματα με την εφαρμογή της όπισθεν. Αισθητήρες ειδικής κατασκευής . Αδιάβροχη κεντρική μονάδα με ασύρματη εμβέλεια 20 μέτρων. Ανιχνεύει από τα 2,5 μέτρα. Τάση λειτουργίας 24V

...more info

1131015003

Από 127€ ΜΟΝΟ 95