ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ !!!

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΩΝ XENON

 

Οι συνεχείς προσπάθειες μας για αναβάθμιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των συστημάτων φώτων xenon,μας έχουν αποδώσει την καλύτερη φήμη στον απαιτητικό αυτό τομέα της αγοράς. . Με 33 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων απο τα οποία τα 8  τελευταία και στο χώρο των φώτων xenon, έχουμε την κατάλληλη εμπειρία να σας προμηθεύσουμε το καλύτερο και το καταλληλότερο kit xenon για το δικό σας όχημα Στόχος μας δεν είναι μόνο η χαμηλότερη τιμή. Αυτό που θέλουμε να δώσουμε στον πελάτη είναι η καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη δυνατόν τιμή. Για αυτό είμαστε σε ένα διαρκή αγώνα αναβάθμισης της ποιότητας και εξέλιξης των προϊόντων μας ώστε να είναι συμβατά ακόμα και με τα τελευταίας γενιάς αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία και μοτοσυκλέτες.

            Σε μας θα βρείτε kit xenon τελευταίας τεχνολογίας με AC ψηφιακούς μετασχηματιστές για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μεγαλύτερη απόδοση και όχι τους χαμηλού κόστους DC αναλογικούς μετασχηματιστές που κυκλοφορούν ακόμα στο εμπόριο.

             Επίσης σε μας θα βρείτε ένα ολοκαίνουριο Kit xenon με super slim μετασχηματιστές με την υψηλότερη ικανότητα can-bus για όλα τα τελευταία 2011, 2012 και 2013 αυτοκίνητα.

                  Ακόμα διατίθεται kit xenon τελευταίας γενιάς για χρήση σε μεγάλη σκάλα με άμεση απόκριση , όπως και της λάμπας αλογόνου.

               Επιπλέον για τους λάτρεις των βουνών, όπου φαινόμενα ομίχλης είναι πολύ σύνηθη, υπάρχουν ειδικά kit xenon με λάμπες στα 3000Κ , οι οποίες παράγουν ένα πολύ δυνατό χρυσαφί χρώμα απόλυτης διεισδυτικότητας στην ομίχλη.

 

 

Πριν την αποστολή  ή παράδοση, τα συστήματά μας ελέγχονται για την καλή τους λειτουργία και σφραγίζονται για να είστε σίγουροι ότι αυτό που θα παραλάβετε είναι ένα σύστημα το οποίο δουλεύει.    

Τα συστήματα μας υπόκεινται στους παρακάτω εργοστασιακούς ελέγχους πριν διατεθούν στην αγορά :

1. Τεστ αδιαβροχοποίησης

2. Αντικραδασμικό τεστ

3. Θερμοκρασιακό τεστ

...και μια σειρά άλλων ποιοτικών ελέγχων, ώστε να είστε σίγουροι ότι αυτό που αγοράζετε είναι ένα σύστημα ηψηλής αξιοπιστίας και σύμφωνο πάντα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και οδηγίες.

 Τα εργοστάσια από το οποίο εισάγονται τα συστήματά μας έχουν περάσει την πιστοποίηση ISO9001:2000, Ε24 και έχουν πιστοποίηση ποιότητας UKAS quality management της βασιλικής οικογένειας. Επίσης ανήκουν στη διεθνή ένωση SEMA, στην οποία είναι μέλη οι μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής aftermarket ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Τα συστήματά μας είναι ελεγμένα και δοκιμασμένα στην ελληνική αγορά τα τελευταία 7 χρόνια, και φέρουν εγγύση από 12 μήνες.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ XENON

     Α. Συστήματα φώτων XENON αυτοκινήτων ( Car Xenon Kit)     ...more info

     Β. Συστήματα φώτων XENON μηχανών ( Moto Xenon Kit)     ...more info

     Γ. Συστήματα φώτων XENON φορτηγών - λεωφορείων ( Truck & Bus Xenon Kit)     ...more info

    Δ. Ανταλλακτικές λάμπες XENON ( Xenon Lamp)      ...more info

    Ε. Ανταλλακτικοί  μετασχηματιστές  XENON ( Xenon Ballast)     ...more info

 ΣΤ. Αντάπτορες λαμπτήρων XENON( Xenon Lamp Adapter)     ...more info

   Ζ. Καλωδιώσεις  - Ακυρωτές  XENON (Warning canceller - Xenon wiring)     ...more info

   Η. Συστημα φώτων XENON με HID PROJECTOR (Hid Projector Kit)     ...more info